AKTUELNO

Ne dozvoljava da je bilo ko ponižava.

Sara Reljić se u toku prethodne večeru uključila u polemisanje koje je povela Gordana Džehverović o nesrećnom detinjstvu Mace Diskrecije. Naime, ona je stala u Macinu odbranu, pa je ušla u konflikt sa Džehverovićkom.

Foto: Printscreen Youtube

Ko smo mi da sudimo ko je kakvo detinjstvo imao? Ja jesam mlađa od vas, ali nisam manji stalež da vi meni tako - pokazivala je Sara rukom
Jel se priča o tebi? Ništa te nisam pitala. Nisam završila. Ti si vrlo lukava. Sedi dole, jer si mala i ne znaš ništa, hoćeš preko Mace da hvataš kadar, hoćeš da njeni fanovi glasaju za tebe - vikala je Gordana na Saru.

Foto: Printscreen Youtube

Sara se nikako nije složila sa onim što je Goca rekla, pa otvoreno pred svim zadrugarima ustala i odbranila Macu rekla da u njoj vidi prijatelja i na kulturan način se obratila Gordani:

Ja nemam kompleks da ne ispoštujem stariju osobu, ali ako je meni Dušica kao voditelj ovog programa dala reč, ne vidim razlog da VI meni pokazujete rukom, kao malom kučetu. Takođe ne vidim razlog da se vi svađate sa mnom zbog toga - završila je Reljićka.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: Nadežda OSUDILA Kiju da joj je bitnija KARIJERA OD BRAKA, a onda joj ONA ZAPUŠILA USTA! (VIDEO)

Ovu raspravu detaljnije možete pogledati u snimku ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Gordana Džehverović

#Rijaliti Zadruga

#Sara Reljić

#Zadruga - RTV Pink

'